PROMOCIONS EN VENDA

Cases unifamiliars en venda dissenyades i construïdes per Casa a Mida per a les que, depenent del moment de la compra, es poden triar acabats.

Són  cases de fàcil funcionament, controlables, pràctiques i de màxim confort. Energèticament eficients, sostenibles i de màxima qualificació energètica. Totes les instal·lacions i especialment la CLIMATITZACIÓ TOTAL INVISIBLE (calor-fred) i deshumidificació per sostre radiant a través de l’aerotèrmia. Lliurament de l’habitatge completament acabat i equipat “FULL EQUIP “.

CARACTERÍSTIQUES DE LES NOSTRES CASES A MIDA:
 • Accessos fàcils i directes al garatge i des d’aquest a la cuina.
 • Zonificació de zones (hall-dia-nit).
 • Zona de dia diàfana (cuina-menjador-estar) amb accés i vistes al jardí pla.
 • Oferim una extensa gamma d’acabats inclosos en el preu però amb la possibilitat de canvis. Sempre de la mà d’una persona especialitzada que l’assessorarà en tot moment per a fer de la seva llar un lloc exclusiu.
 • Projecte integral, adaptant l’habitatge a la parcel•la i  fent que des de la sala d’estar menjador i cuina s’accedeixi al jardí pla de forma fàcil i còmode.
 • Cuina participativa i orientada al jardí.
 • Centralització de totes les instal·lacions en una dependència amb accés, per a manteniment, des de l’exterior.
 • Portes interiors fins al sostre.
 • Full equip (lluminàries led encastades sostres , electrodomèstics cuina i safareig, miralls anti-baf i accessoris en banys).
 • Proporcionem interiorista d’obra.
 • Servei d’atenció i assessorament financer per tal que la compra s’efectuï a mida de les necessitats del client, amb condicions de pagament flexible i adaptats a les condicions particulars de cada client.
PROCEDIMENT
ico2

Elecció de materials.

ico6

Visites a obra programades amb tu i amb la direcció facultativa.

ico8

Entrega de claus.

ico10

Entrega de documentació gestionada i tramitada.

ico2

Elecció de materials.

ico6

Visites a obra programades amb tu i amb la direcció facultativa.

ico8

Entrega de claus

ico8

Entrega de documentació gestionada i tramitada

EN VENDA

 

 

GAIETA VALLES: 3 vivendes unifamiliars aïllades d’obra nova a Matadepera, a prop del poble, amb tots els avantatges de la proximitat a la ciutat. Llars dissenyades per oferir confort, benestar i oci. Per això hem dotat el projecte amb distribucions, acabats i equipaments innovadors que fan la vida més fàcil i que s’integren dins l’entorn. Cases que s’ajusten a les teves necessitats, sense espais superflus, on la llum i el jardí totalment pla, es converteixen en protagonistes del disseny.

CASA A MIDA aposta per a les NOVES TENDÈNCIES DE CONSTRUCCIÓ i cal destacar el SISTEMA DE CLIMATITZACIÓ PER SOSTRE RADIANT (fred i calor), ecològic, invisible, de baix consum energètic, silenciós i no genera moviment d’aire.

Tot gaudint dels detalls i acabats seleccionats per a tu, amb PLAÇ D’ENTREGA I PREU TANCAT, però amb possibilitats de fer canvis. Lliurament de l’habitatge completament acabat i equipat “FULL EQUIP”. 3 TIPOLOGIES D’HABITATGES DES DE 250m2 amb MÀXIMA QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA.

RAMON LLULL: 2 vivendes unifamiliars d’obra nova adossades només per una façana a Matadepera, a prop del poble, amb tots els avantatges de la proximitat a la ciutat. Llars dissenyades per oferir confort, benestar i oci. Per això hem dotat el projecte amb distribucions, acabats i equipaments innovadors que fan la vida més fàcil i que s’integren dins l’entorn. Cases que s’ajusten a les teves necessitats, sense espais superflus, on la llum i el jardí totalment pla, es converteixen en protagonistes del disseny.

Amb aquest concepte aconseguim l’essència arquitectònica necessària perquè tot flueixi sense interferències i aconseguint habitatges de gran qualitat amb preus finals molt competitius.

Creem espais exteriors i interiors de gran calidesa i dotant a cada habitatge d’una evident sensació de “llar” i utilitzant la llum com a element vertebrador de cada espai.

Tot gaudint dels detalls i acabats seleccionats per a tu, amb PLAÇ D’ENTREGA I PREU TANCAT, però amb possibilitats de fer canvis. Lliurament de l’habitatge completament acabat i equipat “FULL EQUIP”. 2 TIPOLOGIES D’HABITATGES DES DE 235 m2 amb MÀXIMA QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA.