PROMOCIONS EN VENDA

Cases unifamiliars en venda dissenyades i construïdes per Casa a Mida per a les que, depenent del moment de la compra, es poden triar acabats.

Són  cases de fàcil funcionament, controlables, pràctiques i de màxim confort. Energèticament eficients, sostenibles i de màxima qualificació energètica. Totes les instal·lacions i especialment la CLIMATITZACIÓ TOTAL INVISIBLE (calor-fred) i deshumidificació per sostre radiant a través de l’aerotèrmia. Lliurament de l’habitatge completament acabat i equipat “FULL EQUIP “.

CARACTERÍSTIQUES DE LES NOSTRES CASES A MIDA:
 • Accessos fàcils i directes al garatge i des d’aquest a la cuina.
 • Zonificació de zones (hall-dia-nit).
 • Zona de dia diàfana (cuina-menjador-estar) amb accés i vistes al jardí pla.
 • Oferim una extensa gamma d’acabats inclosos en el preu però amb la possibilitat de canvis. Sempre de la mà d’una persona especialitzada que l’assessorarà en tot moment per a fer de la seva llar un lloc exclusiu.
 • Projecte integral, adaptant l’habitatge a la parcel•la i  fent que des de la sala d’estar menjador i cuina s’accedeixi al jardí pla de forma fàcil i còmode.
 • Cuina participativa i orientada al jardí.
 • Centralització de totes les instal·lacions en una dependència amb accés, per a manteniment, des de l’exterior.
 • Portes interiors fins al sostre.
 • Full equip (lluminàries led encastades sostres , electrodomèstics cuina i safareig, miralls anti-baf i accessoris en banys).
 • Proporcionem interiorista d’obra.
 • Servei d’atenció i assessorament financer per tal que la compra s’efectuï a mida de les necessitats del client, amb condicions de pagament flexible i adaptats a les condicions particulars de cada client.
PROCEDIMENT
ico2

Elecció de materials.

ico6

Visites a obra programades amb tu i amb la direcció facultativa.

ico8

Entrega de claus.

ico10

Entrega de documentació gestionada i tramitada.

ico2

Elecció de materials.

ico6

Visites a obra programades amb tu i amb la direcció facultativa.

ico8

Entrega de claus

ico8

Entrega de documentació gestionada i tramitada

EN VENDA

Poeta Maragall: Vivenda unifamiliar aïllada d’obra nova a Matadepera, a 5 minuts caminant al poble, amb tots els avantatges de la proximitat a la ciutat. Es una parcel·la amb grans vistes, una ubicació privilegiada i un entorn únic.

Hem dotat el projecte amb distribucions, acabats i equipaments innovadors que fan la vida més fàcil i que s’integren dins l’entorn. Cases que s’ajusten a les teves necessitats, sense espais superflus, on la llum , el jardí i la piscina, es converteixen en un imprescindible del teu dia a dia.

Amb aquest concepte aconseguim l’essència arquitectònica necessària per a que tot flueixi sense interferències i aconseguint un habitatge de gran qualitat.

Casa a mida Premium Line crea espais exteriors i interiors de gran calidesa i dotant a cada habitatge d’una evident sensació de “llar” i utilitzant la llum com a element vertebrador de cada espai, a més a més cal destacar el SISTEMA DE CLIMATITZACIÓ PER SOSTRE RADIANT (fred i calor), ecològic, invisible, de baix consum energètic, silenciós i no genera moviment d’aire.

Tot gaudint dels detalls i acabats seleccionats per a tu, amb PLAÇ D’ENTREGA I PREU TANCAT. Lliurament de l’habitatge completament acabat i equipat “FULL EQUIP.

Av. Can Marcet:  3 vivendes unifamiliars d’una planta, aïllades, d’obra nova a Matadepera, a l’avinguda can Marcet cantonada amb Olivar, una zona privilegiada , amb tots els avantatges de la proximitat a la ciutat. És una parcel·la seleccionada amb molta cura, molt ben orientada,  completament plana en un ambient natural i privat.

Llars exclusives  on cada detall ha sigut meticulosament dissenyat i considerat . Per això hem dotat el projecte amb distribucions òptimes, grans espais per viure en família, acabats d’alta qualitat, equipaments innovadors que fan la vida més fàcil i que s’integren dins l’entorn.

Cases que s’ajusten a les teves necessitats, sense espais superflus, on la llum i el jardí totalment pla amb piscina, es converteixen en protagonistes del disseny tot creant el teu oasis particular.

CASA A MIDA PREMIUM LINE  JUGA AMB ELS ESPAIS INTERIORS I EXTERIORS.  En totes les nostres llars gaudim de grans obertures, donem l’oportunitat de crear la sensació de viure al jardí, amb zones exteriors a peu de menjador-cuina, que actuen com a prolongació de la zona de dia. Aposta per a les NOVES TENDÈNCIES DE CONSTRUCCIÓ i cal destacar el SISTEMA DE CLIMATITZACIÓ PER SOSTRE RADIANT (fred i calor), ecològic, invisible, de baix consum energètic, silenciós i no genera moviment d’aire.

Tot gaudint dels detalls i acabats seleccionats per a tu, amb PLAÇ D’ENTREGA I PREU TANCAT. Lliurament de l’habitatge completament acabat i equipat “FULL EQUIP”.